BIRDVILLE HS PEP RALLY BELL SCHEDULE

7:30-8:13

1st Period (43 MIN.)

8:19-9:01

2nd Period (42 MIN.)

9:07-9:49

3rd Period (42 MIN.)

9:55-10:37

4th Period (42 MIN.)

10:43-12:30

5th Period

Lunch B Lunch C

Lunch D

 Lunch
 10:43-11:08

 Hawk Time
 10:43-11:06

 Class
 10:43-11:33

 Hawk Time
 10:43-11:06

Hawk Time 11:13-11:34

Lunch 11:11-11:36

Lunch 11:38-12:03

Class 11:06-12:00

Class 11:34-12:30 Class 11:41-12:30 Hawk Time 12:08-12:30 Lunch 12:05-12:30

12:36-1:15

6th Period(39 MIN.)

1:21-2:00

7th Period (39 MIN.)

2:10-2:40

PEP RALLY!!

During 5th Period: